Vart skall vi gå nu?

Det är det ingen som vet, allra minsta jag, och så även min fru.

Det har gått några dagar sen nu efter det att vi tog adjö av vår hund. Men fortfarande känns det stundom som man kan ana fotstegen efter där han trippade fram och kom fram och ville gosa med oss. Vissa stunder är det precis som jag liksom har känt andetaget från honom. Och var det inte ett visst svagt brum jag hörde från han nyss?

När man har hund skaffar man sig snart olika slags rutiner, som bland annat handlar om vilken väg, vilken stig, man brukade gå när man var ute och gick med han. Och för att det inte skulle bli för enformigt och för enahanda, så försökte man sig på att variera var någonstans man befann sig där vi gick, vilket inte är så lätt som för oss som bor i en liten småstad att luska ut vart man ska gå.

Det här är något som jag är fullt på det klara med att det kommer ta tid innan det har lagt sig. Men tills vidare ger jag mig helst inte ut på några promenader på egen hand där jag visste och minns att vi gick tillsammans. Det är fortfarande allt för smärtsamt.

01DBB38F-8D9F-4CBF-B64E-E39783EF9161

 

Annonser

8 reaktioner till “Vart skall vi gå nu?

  1. Precis så är det. Kommer ihåg när vi hade en Grand Danois. Två dagar efter han hade lämnat oss går jag ner till dammen och ser hans fotspår där. Satt där och grät en evighet.
    Just rutinerna är ett stort problem. Vi hade alltid fler hundar och därmed rubbades inte rutinerna. Nu har bara en hund kvar som är 11 år. Undrar ganska ofta vad jag ska göra när han inte finns längre.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s